Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Laksebowl med ris og syltet rødkål
4.06 (159)
Under 30 min
10 Ingredienser
Samt agurk, gulerod og lime-aioli.
Samt agurk, gulerod og lime-aioli.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Fisk·
- Soja·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Vand
- Sukker
- Olivenolie
Basmatiris
135 g
Rødkål
½ stykke
Vand
½ dl
Sukker
1½ spsk
Æbleeddike
1 spsk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Sojasauce
1 spsk
Æbleeddike
1 spsk
Olivenolie
½ spsk
Lime
1 stk
Aioli
½-1 pakke
Skoleagurk
1 stk
Revet gulerod
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 846 kcal
- Fedt: 43 g
- Kulhydrater: 79 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Kog ½ dl vand, ¼ dl sukker og eddike op. Rør rundt så sukkeret smelter. Snit imens rødkål fint. Kom det i lagen og kog i 3 min. Tag gryden af varmen og lad det trække til resten er færdigt. Sigt lagen fra ved servering.
Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i store tern. Steg den ved høj varme 1-2 min. på begge sider, så den får lidt farve. Rør imens soja, æbleeddike og ½ spsk olivenolie i en skål. Kom fisken op i marinaden og vend rundt.
Skyl lime og riv skallen fint. Bland det med aioli og smag til med limesaft. Skær resten af limen i både.
Skyl agurk og skær strimler af den med en tyndskræller.
Læg risene i serveringsskåle. Fordel laks, syltet rødkål, agurkestrimler og revet gulerod over. Kom resten af marinaden over retten og top med lime-aioli. Servér med limebåde.
Håber maden smager!