5 dages holdbarhed
Mac and cheese
med kylling og bacon3.56 (77)
Under 35 min
10 Ingredienser
En amerikansk klassiker her med kylling, bacon, gulerodsstave og salat til.
En amerikansk klassiker her med kylling, bacon, gulerodsstave og salat til.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Mel
- Salt
- Peber
Pasta
200 g
Smør
1 spsk
Mel
2 spsk
Sødmælk
2½ dl
Kyllingeinderfilet
300 g
Urte kryddermix
1 pose
Revet ost
100 g
Rasp
½ pose
Bacon
75 g
Salatmix Napolitana
75 g
Sennepsvinaigrette
½ pose
Gulerod
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1075 kcal
- Fedt: 40 g
- Kulhydrater: 102 g
- Protein: 76 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Sæt pastaen over og kog den meget al dente ca. 7-8 min.
Smelt smør i en gryde, tilsæt mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
Skær kyllingen ud i mindre stykker 1x1 cm.
Bland kylling, urtemix, pasta, bechamel samt halvdelen af osten sammen. Kom det i et ovnfast fad og jævn det ud. Drys med rasp, resten af osten og bacon til sidst. Bag den i 10-14 min. til den har fået noget farve.
Vend salaten med vinagrette.
Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par min. Servér salaten og gulerodsstave til.
Håber maden smager!