Pitabrød med krydret kødfyld
3 dages holdbarhed

Pitabrød med krydret kødfyld

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
Skalotteløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Mexico mix-krydderi
1 tsk
(Selleri)
Tomatpuré
1 spsk
Pitabrød
2 stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Chipotle-sauce
1 spsk
(Soja)
Coleslaw-blanding
200 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 674 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 63 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme brødene på en brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
Pil og hak løg og hvidløg. Svits det på en pande ved medium varme. Læg løgene i en skål og skru panden op til høj varme. Steg kødet til det får farve, skru ned til medium varme og kom løgene tilbage på panden. Tilføj mexi-krydderi, tomatpuré og lidt salt og bland det godt sammen.
Varm pitabrødene i ovnen 3-5 min. eller på brødristeren.
Bland youghurt med chipotlesauce.
Fyld pitabrødene med kødfyld, coleslaw-blanding og top med dressing.
Håber maden smager!