3 dages holdbarhed
Pitabrød med krydret kødfyld
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Skalotteløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Mexico mix-krydderi
1 tsk
Tomatpuré
1 spsk
Pitabrød
2 stk
Yoghurt naturel
1 dl
Chipotle-sauce
1 spsk
Coleslaw-blanding
200 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 674 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 63 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme brødene på en brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
Pil og hak løg og hvidløg. Svits det på en pande ved medium varme. Læg løgene i en skål og skru panden op til høj varme. Steg kødet til det får farve, skru ned til medium varme og kom løgene tilbage på panden. Tilføj mexi-krydderi, tomatpuré og lidt salt og bland det godt sammen.
Varm pitabrødene i ovnen 3-5 min. eller på brødristeren.
Bland youghurt med chipotlesauce.
Fyld pitabrødene med kødfyld, coleslaw-blanding og top med dressing.
Håber maden smager!