Sloppy Joe med små bagte kartofler
4 dages holdbarhed

Sloppy Joe med små bagte kartofler

3.93 (159)
Under 30 min
12 Ingredienser
En anderledes form for burger, hvor det hakkede kød ikke er formet til en bøf. Lækker krydret med masser af smag og her serveret med små bagte kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
  • Olie
Kartofler
400 g
Hakket oksekød
300 g
Løg
½ stk
Grøn peber
1 stk
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½+1 spsk
Lys balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Dijon sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Worcestershire sauce
1+1 spsk
(Sennep)
Chiliflager
½ tsk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 564 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 46 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Skyl kartoflerne og halvér dem. Læg dem på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olie og drys med salt. Bag dem i 15-20 min. til de er møre.
 Kom lidt olie i en gryde og steg kødet ved høj varme, så det tager farve. Rør godt i det undervejs. Tag kødet op på en tallerken og sæt til side.
 Pil løg og hak det fint. Rens peberfrugt og skær den i tern. Pil og pres hvidløg. Kom løg, hvidløg og peberfrugt i gryden og steg ved medium varme i ca. 1-2 min. til løgene er klare TIP: Hvis der er meget fedstof i gryden kan der hældes lidt fra inden grøntsagerne tilsættes.
 Tilsæt ½ spsk tomatpuré, balsamico, ½ spsk sukker, sennep, 1 spsk Worcestershire sauce og chili TIP: justér mængden af chili, hvis du ønsker retten mere eller mindre stærk. Rør det godt sammen. Kom kødet i gryden igen og lad det koge ved medium varme 3-5 min.
 Del bollerne og varm dem i ovnen i 3-4 min.
 Rør mayonaise med Worcestershire sauce og tomatpuré.
 Fordel kødsovsen på bollerne og servér sammen med små bagte kartofler og dressing.
Håber maden smager!