Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kylling i karry med fuldkornsris
4.28 (613)
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Fuldkornsris
135 g
Løg
1 stk
Karry
1½ pose
Piskefløde
1½ dl
Majsstivelse
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
150 g
Lys balsamico
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 771 kcal
- Fedt: 35 g
- Kulhydrater: 70 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Tilfør fløde og kog det op stille og roligt. Bland imens majsstivelse og bouillon med 1½ dl vand til en jævn konsistens. Kom det i under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min.
Skær æblet i tern og bland det med salaten. Mix balsamico, ½ spsk olivenolie og lidt salt og vend i salaten.
Servér kylling i karry med ris og salat.
Håber maden smager!