Middelhavsbagt torsk med bulgur

Kalorielet

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Middelhavsbagt torsk med bulgur

3.64 (72)
Under 20 min
11 Ingredienser
Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask, maksimal smag

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Cherrytomater
250 g
Rød peber
1 stk
Citron
½ stk
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Kapers
½ glas
Oliven
1 pakke
Middelhavskrydderi
½+½ pose
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 520 kcal
  • Fedt: 15 g
  • Kulhydrater: 62 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
Skyl tomater og peberfrugt og citron. Skær tomat i halve og peberfrugt i strimler. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Riv citronskal fint (gem lidt til fisken). Kom det hele i et ovnfast fad sammen med kapers, oliven, første portion krydderi og lidt olivenolie. Bland det godt rundt.
Læg fisken ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt, resten af krydderiet og lidt citronskal. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er gennemstegt.
 Hak persille groft. Servér fisken med bulgur og et drys persille. TIP: Skær gerne citron i både og server til, så man kan dryppe over bulgur.
Håber maden smager!