Spezzatino di manzo - Oksekødsstuvning med belugalinser og persille
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Spezzatino di manzo

Oksekødsstuvning med belugalinser og persille
3.92 (85)
Under 40 min
12 Ingredienser
Italiensk oksekødsstuvning med belugalinser og persille serveret med godt brød

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Løg
½ stk
Gulerod
2 stk
Kartofler, små
200 g
Hvidløg
1 fed
Bredbladet persille
½ pakke
Urte kryddermix
½ pose
Rødvin cooking wine
½ dl
(Svovldioxid)
Belugalinser
60 g
Hakkede tomater
½ dåse
Oksebouillon
½ pose
Oksesteg af tykkam
300 g
Brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 795 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil løg og skær dem i grove tern. Skræl gulerødder og skær i tern. Skyl kartofler og del i kvarte. Pil og hak hvidløg fint. Skyl persille og pluk bladene af (gem stilkene til senere). Hak bladene fint.
 Varm en gryde op med lidt olivenolie til middel varme. Steg grøntsagerne i 4-5 min. til de har fået lidt farve. Tilsæt urtemix, rør rundt og tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Tilføj linser, hakkede tomater, persillestilke, bouillon og 3 dl vand. Kog op og skru ned, så det simrer i ca. 20 min. Skær kødet i store tern og kom det i gryden sammen med væden fra kødet. Lad det koge videre 5-7 min. Rør i det jævnligt. Smag til med salt og peber.
Varm brødet på en brødrister. 
Servér Spezzatino di manzo drysset med hakket persille og varmt brød.
Håber maden smager!