Laktosefri
4 dages holdbarhed
Paneret laks og thai urtesalat
med nuoc dressingRetten har ingen vurdering
Under 45 min
13 Ingredienser
Sprødstegt laks serveret med asiatisk inspiration med en dejlig frisk urtesalatsalat
Sprødstegt laks serveret med asiatisk inspiration med en dejlig frisk urtesalatsalat
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Mel
- Olie
Bulgur
125 g
Rød chili
½ stk
Hvidløg
1 fed
Lime
½ stk
Fiskesauce
1½ spsk
Skalotteløg
½ stk
Bladselleri
2 stilk
Tomat
1 stk
Mynte, frisk
½ pakke
Koriander, frisk
½ pakke
Rasp
1 pose
Pasteuriseret æg
½ bæger
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 754 kcal
- Fedt: 33 g
- Kulhydrater: 73 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Kog bulguren som anvist på posen.
Hak chili og hvidløg meget fint eller knus det i en morter. Bland det med saft fra lime, fiskesauce og 1 spsk sukker.
Pil skalotteløg og skær det i strimler. Skær bladselleri i skiver. Skær tomat i tern. Vend grønsagerne med halvdelen af dressingen. Pluk bladene af mynte og hak koriander groft og vend det i salaten lige inden servering.
Skær laksen i store tern på ca. 4 cm og krydr med lidt salt. Kom 2 spsk hvedemel, æg og rasp op i hver sin tallerken. Vend laksestykkerne først i mel, så i æg og til sidst i rasp. Varm olie i en wok eller stegepande. Steg laksen i ca. 4 min. ved god varme. Tag laksen op og lad den dryppe af på køkkenrulle.
Servér laksen med urtesalat, bulgur og resten af nuoc dressingen.
Håber maden smager!