Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og kartofler
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og kartofler

4.08 (161)
Under 35 min
11 Ingredienser
Lidt anderledes hakkebøf pakket ind i sennep og sesam og serveret med fyldig 'slaw' af spidskål og kartofler

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler
400 g
Hakket oksekød
300 g
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
2+1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Honning
1 spsk
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Pastinak
1 stk
Æble
1 stk
Snittet spidskål
125 g
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 655 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 60 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Form 2 (3)* hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
Rør creme fraiche, sennep, honning og balsamico sammen og smag til med salt og peber.
Riv pastinak på den grove side af et rivejern. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend det hele med spidskål, hæld dressingen over og lad det trække til resten er klar.
 Skyl og hak persillen groft. Drys persille på de nykogte kartofler og servér til bøfferne med spidskålsslaw.
Håber maden smager!