Kylling teriyaki med lime og broccoli
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kylling teriyaki med lime og broccoli

3.87 (116)
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
200 g
Ingefær
¼ stk
Lime
½ stk
Saucejævner
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Hvidløg
1 fed
Sojasauce
2 ¾ spsk
(Soja)
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Gulerod
2 stk
Broccoli
1 stk
Skalotteløg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 736 kcal
  • Fedt: 14 g
  • Kulhydrater: 98 g
  • Protein: 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
 Skræl ingefær og riv fint. Skyl limen og riv skallen. Læg begge dele i en skål og bland med saft af ¼ lime, saucejævner, presset hvidløg, soja, hvidvinseddike, 1 spsk sukker og 1 dl vand.
 Brug gerne stokken på broccolien. Skræl skalotteløg og skær i både. Skær resten af limen i både. 
Del kyllingefileterne på midten. Krydr med salt og peber.
Varm en stor stegepande eller wok op med 1½ spsk olie. Steg kyllingen ved høj varme i ca. 4 min. til den har fået lidt farve.
Tilsæt broccoli og skalotteløg og steg yderligere et par min. Hæld teriyaki saucen ved og kog ca. 4 min.
Servér teriyakikylling med ris, gulerodsstave og limebåde.
Håber maden smager!