Kylling med rødbeder, kapers og kartoffelmos
4 dages holdbarhed

Kylling med rødbeder

kapers og kartoffelmos
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Smagfuld kylling i sauce af rødbeder og kapers, serveret med kartoffelmos. God ret til de kolde aftener.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Mel
  • Vand
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Bagekartoffel
2 stk
Mælk
1 dl
(Mælk, Laktose)
Smør
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Løg
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg
1½ fed
Mel
¼ spsk
(Gluten, Hvede)
Vand
1½ dl
Rød balsamico
1½ spsk
(Svovldioxid)
Sukker
½ spsk
Sojasauce
½ spsk
(Soja)
Hønsebouillon
½ pose
Rødbede
2 stk
Kapers
½ glas
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 544 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 64 g
  • Protein: 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre ca. 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Pil løg og skær i både. Smelt lidt smør i en stor stegepande. Brun kyllingen af på alle sider og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og pres hvidløg i og steg videre 1 min.
Tilsæt mel og rør rundt. Hæld vand i lidt ad gangen under omrøring. Tilsæt balsamico, sukker, soja og bouillon. Lad det koge ca. 5 min. til kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen op og sæt til side.
Skræl rødbeder og skær i tern. Hæld væden fra kapers. Kom begge dele i saucen og kog videre i 5 min. Kom derefter kyllingen i igen.
 Varm mælk og smør i en kasserolle. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med et piskeris. Tilsæt mælkeblandingen og smag til med salt og peber. Rør sammen, men pas på ikke at røre for meget, da den kan blive lang og klæbrig.
Skyl babyspinaten. Servér kylling i sauce med kartoffelmos og toppet med babyspinat.
Håber maden smager!