5 dages holdbarhed
Fransk oksegryde med estragon og bulgur
3.93 (405)
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Sukker
- Salt
- Peber
Bulgur
125 g
Gulerod
3 stk
Løg
½ stk
Grøn peber
1 stk
Estragon, frisk
½ pakke
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
¾ pakke
Rødvinseddike
½ spsk
Piskefløde
½ dl
Oksebouillon
½ pose
Sennep
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 697 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 66 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog bulgur som anvist på posen.
Skræl gulerødder og skær halvdelen i tern. Riv resten groft og læg dem i en skål. Pil løg og hak det fint. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tern. Skyl og hak estragon.
Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg oksekødet i ca. 5 min. Tilsæt løg, gulerodstern og peberfrugt og pres hvidløg i. Steg videre i 2 min.
Tilføj tomatpuré og eddike og kom 1½ dl vand i lidt ad gangen. Tilsæt estragon, fløde, bouillon, ½ tsk sukker, salt og peber. Kog i ca. 5 min. og smag til sidst til med sennep.
Servér gryderetten med bulgur og revet gulerod.
Håber maden smager!