Kalvecuvette sousvide
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kalvecuvette sousvide

Ny opskrift
Under 20 min
1 Ingredienser
Vores slagter har sousvide behandlet kalvecuvetter af det bedste hollandske kalvekød, så kødet er garanteret mørt og saftigt og med masser af smag. Kødet skal blot varmes i ovnen, så er det klart til servering. Der er 1-2 stk - i alt 1,2 kg kalvecuvette for blot 189 kr.

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
      Kalvecuvette, sous vide
      1.2 kg
      Næringsindhold (per portion)
      Energi:
      545 kcal
      Fedt:
      34 g
      Protein:
      60 g
      Oplysninger om allergener

      Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

      Sådan gør du

      Hvis du ønsker at give cuvetten lidt farve kan du brune kødet hurtigt på en meget varm pande eller på grillen før tilberedningen i ovnen eller fortsætte på grillen på indirekte varme.
      Kalvene er født, opvokset, slagtet og opskåret i Holland og er mellem 8-12 mdr. ved slagtning. Efter slagtning sker der en langsom og nænsom nedkøling af kroppene. Inden opskæring udvælges kalvene nøje efter form, fedme og farve. Kødet har en flot lyserød farve og er fast i strukturen - med en let mild, men karakterfuld smag. Holdbarhed på køl ved min. 5 grader - min. 14 dage
      Håber maden smager!