Cannelloni med spinat og ricotta
5 dages holdbarhed

Cannelloni med spinat og ricotta

Ny opskrift
Under 25 min
1 Ingredienser
Ovnklar italiensk cannelloni fra Cofoco. Pasta fyldt med spinat og ricottaost på bund af langtidsstegte rødløg og spinat altsammen i en rustik tomatsauce toppet med cherrytomater, revet ost og timian. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Cannelloni
    2 bakke
    (Æg, Gluten, Mælk, Svovldioxid, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    341 kcal
    Fedt:
    14 g
    Kulhydrater:
    38 g
    Protein:
    16 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
    Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.
    Håber maden smager!