Laks hollandaise med dampede grøntsager
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Laks hollandaise med dampede grøntsager

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
En klassisk livret men i en sundere udgave. De mange grøntsager giver en behagelig mæthed sammen med den lækre laks.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Gulerod
2 stk
Squash
½ stk
Snittet spidskål
125 g
Hollandaisesauce
1 pose
(Æg, Mælk, Laktose)
Citron
¼ stk
Kruspersille
½ pakke
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 624 kcal
  • Fedt: 51 g
  • Kulhydrater: 9 g
  • Protein: 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første. Hollandaisesaucen kan spises kolde fra køleskabet, ved stuetemperatur eller du kan lune dem lidt.

 Skræl gulerødder og skyl squash og skær i mellemstore tern. Kom gulerødderne i en gryde med lidt vand, så det kun lige dækker bunden af gryden og damp under låg i 2-3 min. Tilføj squash og spidskål og damp ca. 2 min. mere, så de stadig har bid. Krydr med lidt salt og peber.
Krydr fisken med salt og peber og steg på en (grill)pande i 3-4 min. på hver side.
 Kom saucen i en lille gryde og varm den op ved lav varme (max 60°C) under omrøring. Tip: Hollandaisesaucen kan også spises kold fra køleskabet, ved stuetemperatur eller du kan lune den lidt.
 Skær citron i både. Skyl og hak persille og vend det i grøntsagerne. Servér med laksefilet, hollandaise og citronbåde.
Håber maden smager!