4 dages holdbarhed
Karamelliseret gris
med spicy kokosrisRetten har ingen vurdering
Under 35 min
15 Ingredienser
Asiatisk karamelliseret gris med krydrede kokosris og et drys cashewnødder.
Asiatisk karamelliseret gris med krydrede kokosris og et drys cashewnødder.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soja·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Cashewnødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
- Vand
Rød chili
1 stk
Fiskesauce
2 spsk
Sojasauce
2 spsk
Sukker
3 spsk
Hvidløg
2 fed
Forårsløg
½ bundt
Gul peber
1 stk
Rødløg
2 stk
Rød chili
1 stk
Sesamfrø
1 pose
Lime
1 stk
Basmatiris
135 g
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Vand
2 dl
Koteletter
300 g
Cashewnødder
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1041 kcal
- Fedt: 52 g
- Kulhydrater: 97 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil rødløgene, halver dem og skær i tynde skiver. Hak chilien fint TIP: Fjern kerner og frøvægge hvis du ikke vil have det for stærkt. Svits rødløg, chili og sesamfrø i lidt olie. Kom ris, revet limeskal og kokosmælk ved. Tilsæt bouillon og vand lad risene koge for svag varme under låg i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar. Skær resten af limen i både.
Pil og hak hvidløg groft. Blend alle ingredienser til dressingen til en fin masse. Lad det stå, til kødet er færdigt. Skyl og snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Fjern kerner og skær peberfrugten i tern (ca. 2x2 cm), sæt til side sammen med forårsløg.
Brun koteletterne af i en stegepande ved høj varme i en sjat olie, krydr med salt og peber og skru ned og steg færdig, ca. 4-5 min. på hver side. Tag koteletterne af panden, skær dem ud i mundrette tern ca. 2x 2 cm, kom dem tilbage på panden, tilsæt halvdelen af dressingen og lad det hele karamellisere i 1-2 min. ved høj varme.
Tilsæt resten af dressingen, forårsløg og peberfrugt, vend godt rundt og server med kokosris, cashewnødder og limebåde til.
Håber maden smager!