Glutenfri
4 dages holdbarhed
Svinekoteletter
med bagte rødbeder og timiankartoflerNy opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Velsmagende ret for hele familien med honningbagte rødbeder, stegte svinekoteletter og timiankrydrede kartofler - serveres med creme frisk urtesauce.
Velsmagende ret for hele familien med honningbagte rødbeder, stegte svinekoteletter og timiankrydrede kartofler - serveres med creme frisk urtesauce.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Rødbede
1 stk
Honning
1 spsk
Bagekartoffel
2 stk
Timian, frisk
½ pk
Bredbladet persille
½ pk
Hvidløg
½-1 fed
Lime
½ stk
Creme fraiche
1 dl
Koteletter
300 g
Forårsløg
½ bundt
Bredbladet persille
½ pk
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 697 kcal
- Fedt:
- 34 g
- Kulhydrater:
- 61 g
- Protein:
- 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skræl rødbede og skær i tynde stave ca. 2x1 cm TIP: Brug gerne engangshandsker for det farver meget. Læg det i et ovnfast fad med bagepapir og vend med honning, 1 tsk olie, salt og peber. Sæt fadet i ovnen og bag dem ca. 25 min. så de stadig har lidt bid.
Skyl kartoflerne og skær i skiver på ca. 1 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med rødbederne.
Skyl og hak persille. Pil og pres hvidløg. Riv limeskal fint. Bland creme fraiche med halvdelen af persillen, presset hvidløg og ½ tsk limesaft. Smag til med salt og peber og sæt til side til resten af retten er klar.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr med lidt salt. Varm olie på en pande ved kraftig varme og brun kødet 1 min. på hver side. Krydr med peber, skru ned til middel varme og steg dem yderligere 2 min. på hver side.
Skyl og snit forårsløg i tynde ringe. Vend de færdigbagte rødbeder med forårsløg, resten af persillen, limeskal og 1 tsk limesaft. Servér kartofler og rødbeder med dressing til de stegte koteletter.
Håber maden smager!