BBQ kyllingelår med coleslaw og grovfritter

Grill

Glutenfri
4 dages holdbarhed

BBQ kyllingelår med coleslaw

og grovfritter
Ny opskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Hurtigt og nemt på grillen på en hverdagsaften! De sousvide behandlede kyllingelår i bbq marinade skal blot varmes mens du griller kartoffelfritterne og laver en supernem coleslaw. Velbekomme!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Æbleeddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Sukker
1 tsk
Coleslaw-blanding
200 g
Æble
⅔ stk
Kartofler, medium
400 g
BBQ Kyllingekøller
600 g
(Sennep)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
879 kcal
Fedt:
47 g
Kulhydrater:
56 g
Protein:
59 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Skær kartoflerne i smalle både og bland med lidt olie, salt og peber. Grill: Læg dem i en alubakke eller pak dem i dobbelt stanniol og grill på indirekte varme ca. 15 min. under låg. Herefter ca. 3-4 min. på direkte varme, så de får god farve. Vend under vejs. Hold øje med dem, da temperaturen kan variere meget. Ovn: Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15-20 min.
Grill: Læg kyllingekøllerne på grillen på indirekte varme og grill 10-12 min. Brug resten af marinaden fra posen til at pensle kyllingen undervejs. Giv dem 3-4 min. på direkte varme sammen med kartoflerne til sidst, så de får noget mere farve. Ovn: Kom kylling med marinade i et ovnfast fad og varm i ovnen 10-15 min.
Rør creme fraiche med eddike, sukker, lidt salt og peber og bland i coleslaw-blandingen. Del æble i kvarte, fjern kernehus og riv dem groft og bland med coleslaw.
Servér grillede kyllingelår med coleslaw og fritter.
Håber maden smager!