Krebinetter med kartoffel-rodfrugtmos og broccoli

Budget

3 dages holdbarhed

Krebinetter med kartoffel-rodfrugtmos

og broccoli
Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Herlig mormormad. Saftige klassiske krebinetter, der serveres med kartoffel-rodfrugtmos og let kogt broccoli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Bagekartoffel
2 stk
Gulerod
1 stk
Pastinak
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Ingefær/Muskat/Allehånde kryddermix
⅓ pose
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Broccoli
1 stk
Letmælk
1 dl
(Mælk, Laktose)
Worcestershire sauce
1 spsk
(Sennep)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
696 kcal
Fedt:
27 g
Kulhydrater:
69 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartofler og rodfrugter og skær i små stykker. Kog i vand uden salt ca. 15 min. Gem ½ dl inden du hælder kogevandet fra.
Rør kødet med kryddermixén. Form kødet til en ca. 1½ cm tyk krebinet pr. person. Bland rasp med salt og peber i en dyb tallerken og vend krebinetterne deri. Varm lidt olie op ved høj varme på en pande og steg krebinetterne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 8 min. på hver side.
 Brug også gerne stokken af broccolien. og kog ca. 5 min. i letsaltet vand, så de stadig har lidt bid.
 Mos kartofler og rodfrugter med piskeris eller stavblender. Tilsæt mælk og kogevand til en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
 Brun 1 spsk smør i en lille kasserolle, tag den af tilsæt 1 spsk vand og worcestershire sauce og rør det godt sammen. 
Servér krebinetterne med mos, broccoli og engelsk smørsauce til.
Håber maden smager!