3 dages holdbarhed
Kalkungryde
med frisk appelsinsalat og ris3.86 (228)
Under 25 min
7 Ingredienser
Se indholdsdeklaration på bouillon på retnemt.dk/ingredienslister
Se indholdsdeklaration på bouillon på retnemt.dk/ingredienslister
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
Basmatiris
200 g
Kalkunbryst i tern tomat/hvidløgsmarinade
300 g
Hønsebouillon
⅓ terning
Madlavningsfløde
1½ dl
Hjertesalat
1 stk
Græskarkerner
1½ spsk
Appelsin
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 821 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 99 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af. Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 1½ dl vand.
Tilsæt 1½ dl fløde og bouillon til kødet. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt og græskarkerner.
Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.
Håber maden smager!