Kalkungryde med frisk appelsinsalat og ris
3 dages holdbarhed

Kalkungryde

med frisk appelsinsalat og ris
3.86 (228)
Under 25 min
7 Ingredienser
Se indholdsdeklaration på bouillon på retnemt.dk/ingredienslister

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
  • Peber
Basmatiris
200 g
Kalkunbryst i tern tomat/hvidløgsmarinade
300 g
Hønsebouillon
⅓ terning
(Selleri)
Madlavningsfløde
1½ dl
(Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Græskarkerner
1½ spsk
Appelsin
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 821 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 99 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af. Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 1½ dl vand.
Tilsæt 1½ dl fløde og bouillon til kødet. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt og græskarkerner.
Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.
Håber maden smager!