Sweet 'n sour med kylling, grøn peber og ananas
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Sweet 'n sour med kylling

grøn peber og ananas
3.96 (170)
Under 35 min
11 Ingredienser
En rigtig skøn klassisk, asiatisk sweet and sour ret med kylling og ananas. Enkelt, lækkert og nemt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
  • Vand
  • Sukker
Pasteuriseret æggehvide
½ bæger
(Æg)
Majsstivelse
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Basmatiris
135 g
Hvidløg
2 fed
Chiliflager
½ pose
Hvidvinseddike
1½ spsk
(Svovldioxid)
Tomatpuré
½ pose
Vand
1½ dl
Sukker
1½ spsk
Ananas i tern
½ dåse
Grøn peber
1 stk
Løg
2 stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
562 kcal
Fedt:
4 g
Kulhydrater:
85 g
Protein:
46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Bland æggehvide, majsstivelse og lidt salt i en skål. Vend kyllingen i blandingen og lad stå.
 Kom presset hvidløg, eddike, tomatpuré, vand, sukker, lidt salt og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), i en lille gryde og kog ved lav varme 5 min.
Skyl og rens peberfrugt og skær i tern. Pil løg og skær i tynde både.
Varm lidt olie op i en wok eller sautérpande og brun kyllingen af på alle sider. Tag kyllingen af panden og steg grøntsagerne i 1 min. Tilsæt Sweet´n sour sauce og ananas med saft og kog op. Tilføj kyllingen, når saucen koger og lad det simre med ca. 4 min. til kyllingen er gennemstegt og saucen er tyknet lidt.
Servér retten med ris til. Spis evt. retten med spisepinde, hvis du skulle have dem i skuffen.
Håber maden smager!