Köfte med tabouleh og tahindip
5 dages holdbarhed

Köfte med tabouleh og tahindip

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
12 Ingredienser
Dejlige oksekødsdeller med mild krydring af ras el hanout og hvidløg, som de fleste børn kan lide. Serveret med frisk tabouleh og cremet tahindip (tahin er en sesampasta).

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker
Rødløg
1 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
1 fed
Ras el hanout
½ spsk
Bulgur
100 g
(Gluten, Hvede)
Yoghurt naturel
½ bæger
(Mælk, Laktose)
Tahin
1½ spsk
(Sesamfrø)
Citron
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Saltede mandler
1 pose
(Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 732 kcal
  • Fedt: 38 g
  • Kulhydrater: 53 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft)
 Pil og hak løg fint. Skyl og hak persille. Bland kødet med presset hvidløg, ras el hanout, persille (gem lidt til drys), halvdelen af det hakkede løg, salt og peber. Form 2 aflange frikadeller pr. person. Læg de på bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ca. 12 min.
Kog bulgur i 2 dl letsaltet vand under låg i 12 min. Løsn det med en gaffel, når det er kogt færdig.
Bland yoghurt og tahin i en skål. Smag til med ½ spsk citronsaft, ½ tsk sukker, salt og peber.
Skyl agurk og tomat og skær i små tern. Bland 1 spsk citronsaft og 1 spsk olie med tomat, agurk og resten af det hakkede løg. Smag til med salt og peber. Vend bulgur i grøntsagerne.
Drys köfte med persille og nødder og servér med tabouleh og tahindip.
Håber maden smager!