4 dages holdbarhed
Tortillawraps med skinke-wokstrimler
3.8 (85)
Under 20 min
7 Ingredienser
Dejlig ukompliceret ret med grønt og god smag. Og børnene vil elske selv at lave deres wraps med fyldet.
Dejlig ukompliceret ret med grønt og god smag. Og børnene vil elske selv at lave deres wraps med fyldet.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Løg
¾ stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Friskost med hvidløg
100 g
Nordisk salatmix
100 g
Mexico mix-krydderi
½ pose
Tortilla-wrap
4 stk
Skoleagurk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 595 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 53 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
Pil løg og skær i meget tynde både. Steg ved middelvarme på en pande i lidt olie ca. 3-4 min.
Skru op for varmen, tilsæt skinkestrimler og steg videre 2-3 min. under omrøring.
Tilsæt flødeost, halvdelen af salatmix og ½ dl vand. Rør det godt sammen og krydr med mexico-mix, salt og peber. Kog ved lav varme under låg i 4 min.
Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I microovn skal de have ca. 20 sek. pr stk uden stanniol, gerne flere ad gangen.
Skyl agurk og skær i mindre tern. Fordel agurk og resten af salatmixen på de lune tortilla, top med skinkeblanding, rul sammen og spis.
Håber maden smager!