Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed
Kalkun saltimbocca med serano skinke og grøn kartoffelsalat
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
En skøn ret inspireret af det italienske køkken her i en udgave med tynde kalkunschnitzler med lufttørret skinke serveret med en skøn grøn kartoffelsalat. Nem og lækker hverdagsmad for hele familien.
En skøn ret inspireret af det italienske køkken her i en udgave med tynde kalkunschnitzler med lufttørret skinke serveret med en skøn grøn kartoffelsalat. Nem og lækker hverdagsmad for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
Kartofler
400 g
Grønne bønner
100 g
Cherrytomater
125 g
Hvidvinseddike
¾ spsk
Sennep
1 tsk
Kalkunschnitzel
4 stk
Salvie
1 pose
Lufttørret skinke
2 skiver
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 533 kcal
- Fedt: 20 g
- Kulhydrater: 45 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt kartofler over i vand så det dækker tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 min. under låg ved svag varme.
Nip bønnerne og kog dem med kartoflerne de sidste 5 min.
Pisk ¾ spsk eddike med 1½ spsk olie, 1 tsk sennep og smag til med lidt salt og peber.
Har du en kødnål eller tandstik kan du sætte skinken fast til kødet med dem.
Hæld salaten i så stor en skål, at der også er plads til kartofler og grøntsager.
Hæld vandet fra kartofler og bønner, halvér dem og fordel dem i salaten. Kom tomaterne i og vend det godt rundt.
Steg kødet i lidt olie eller smør ved høj varme 2-3 min. på hver side, så de bliver gennemstegte.
Hæld dressingen over salaten og servér til kødet.
Håber maden smager!