Sprød fisk med broccoli-kartoffelmos
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Sprød fisk med broccoli-kartoffelmos

Ny opskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Herlig sprød fisk i en frakke af fennikelkrydret panering, dertil en grøn mos af kartoffel og broccoli. Lækker fisk for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Bagekartoffel
2 stk
Broccoli
1 stk
Fennikel/peber mix
¼ pose
(Sennep)
Rasp
¾ dl
(Gluten, Hvede)
Paprika
½ tsk
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
583 kcal
Fedt:
24 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Skræl kartoflerne og skær i grove tern. Kog dem under låg i en gryde med vand, så det lige dækker i 20 min. Skyl og skær broccoli i store buketter. Kog dem med kartoflerne, når der er 8 min. tilbage.
Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikel/peber mix og paprika. Hæld æg i en skål og vend fisken heri. Kom fisken i posen med paneringen og ryst, så fisken dækkes jævnt.
Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
Hæld vandet fra kartofler og broccoli, tilsæt 1½ spsk olivenolie og pisk (evt. med elpisker) igennem. Smag til med salt og peber.
Håber maden smager!