Frisk pasta med blomkål og spinat med blåskimmelost
Vegetar
4 dages holdbarhed

Frisk pasta med blomkål og spinat med blåskimmelost

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
En lækker grøn pastaret med stegt blomkål og spinat i cremet gorgonzola sauce. Serveres med lunt brød. Perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Blomkål
½ stykke
Forårsløg
1 bundt
Babyspinat
75 g
Valnøddebrud
1 pose
(Nødder, Valnødder)
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Hvidvin cooking wine
⅓ dl
(Svovldioxid)
Blåskimmelost
75 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 835 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 114 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skyl blomkål og del i små buketter. Rens og snit forårsløgene i 2 cm skiver på skrå. Skyl og tør spinaten.
Steg blomkål i lidt olie 2 min. Kom forårsløg og valnødder ved og steg endnu 2 min. Tilsæt spinat og steg til den falder sammen.
Lun brødet på brødristeren.
Kog pastaen i 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Tilsæt hvidvin og blåskimmelosten til grøntsagerne og vend det rundt, så osten smelter. Gem evt. lidt af osten og top med den inden servering. Smag til med peber og salt.
Hæld vandet fra pastaen, men gem lidt. Vend pastaen i grønsagerne sammen med nogle skefulde kogevand. Fordel i dybe tallerkener og servér med lunt brød.
Håber maden smager!