Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kylling i wok med kartofler og pak choy
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
En anderledes og spændende wokret med kylling, kartofler tilsat et touch af Italien med spinat og ost.
En anderledes og spændende wokret med kylling, kartofler tilsat et touch af Italien med spinat og ost.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Bagekartoffel
2 stk
Rød chili
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon
½ pose
Hvidløg
1 fed
Citron
⅓ stk
Pak choy
1 stk
Babyspinat
50 g
Tanelli ost
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 486 kcal
- Fedt: 13 g
- Kulhydrater: 45 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
Varm en god sjat olie op i en wok eller på en dyb pande ved høj varme. Steg kylling og kartoffeltern nogle min. så det tager lidt farve.
Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og tilsæt chili, presset hvidløg og 1 tsk citronsaft.
Hæld den varme bouillon i wokken og kog 10-12 min. til kartoflerne er møre. Snit pak choy groft og tilsæt, når der er 1 min. tilbage.
Skyl babyspinat og riv osten. Kom begge del i wokken og smag til med salt og peber. Varm kort igennem og servér.
Håber maden smager!