Somun pita med karry-kødfyld og friske grøntsager
3 dages holdbarhed

Somun pita med karry-kødfyld

og friske grøntsager
3.94 (293)
Under 30 min
10 Ingredienser
Forrygende smag, masser af farver og individuel sammensætning efter smag får du med disse lækre pitabrød med karrykrydret svinekød og en masse friske grøntsager.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Løg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Karry
1 tsk
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Rød peber
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Let urtedressing
½ pose
(Mælk, Laktose)
Majskerner
1 dåse
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 679 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 75 g
  • Protein: 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft) eller varm brødene i en brødrister. Pil løg og hak det fint.
Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom lidt olie på og steg kødet til det har skiftet farve. Tilsæt hakket løg og karry og steg det ca. 3 min.
Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min. under låg.
Varm pitabrødene 4-5 min. i ovnen eller på brødristeren.
Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle min. under omrøring til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
Skær en rille med en kniv i hver pitabrød, så der er plads til fyld. Lad hver især selv fylde brødene efter smag og behag med grønt, drænet majs og kødfyld. Dryp dressingen over fyldet.
Håber maden smager!