Kyllingeburger med bacon og søde kartoffelfritter

Grill

2 dages holdbarhed

Kyllingeburger med bacon og søde kartoffelfritter

3.7 (89)
Under 30 min
9 Ingredienser
Mager hakket kylling, grov burgerbolle og mange lækre ingredienser, der bare giver en super smag. Burgeren bygges ved middagsbordet så hver enkelt kan tilpasse burgeren selv. Et hit for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Sød kartoffel
1 stk
Rødløg
1 stk
Hakket kylling
300 g
Rasp
½ pose
(Gluten, Hvede)
Bacon
2 skiver
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Aioli
1 pakke
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 820 kcal
  • Fedt: 41 g
  • Kulhydrater: 66 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tænd grillen, hvis du skal grille ellers tænd ovnen på 200 grader.
Pil løget og hak halvdelen fint.
Rør kødet med rasp, salt, peber. Tilsæt hakket løg og rør farsen godt sammen. Stil den i køleskabet til den skal bruges.
Læg baconskiverne på grillen eller en varm panden ved høj varme. Vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun bøfferne 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 10 min. i alt.
Flæk burgerbollerne og sæt dem i ovnen i ca. 5 min. eller varm dem på grillen. Hold øje, så de ikke brænder på. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomater i skiver og snit resten af løget i tynde skiver.
Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet. 
Håber maden smager!