Meatballs i tomatsauce med hvedekerner

Budget

Budget
3 dages holdbarhed

Meatballs i tomatsauce med hvedekerner

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel
Hvedekerner
125 g
(Gluten, Hvede)
Hakket gris & kalv
300 g
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Løg
1 stk
Hvidløg
1+1 fed
Gulerod
1 stk
Hakkede tomater
1 dåse
Tomatpuré
½ pakke
Urte kryddermix
1 pose
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 681 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 68 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog hvedekerner som anvist på posen. 
 Rør kødet med salt og peber. Tilsæt 1 spsk mel, æg, fiskesauce og 1 presset hvidløg. Rør det grunding sammen.
 Pil løg og hvidløg og hak det fint. Skræl gulerod og skær den i små tern. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg, gulerødder og hvidløg 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, urtemix og ½ dl vand. Smag til med salt og peber. Lad det småsimre mens kødbollerne steges. 
 Varm lidt olie op på en stegepande ved middelhøj varme. Form farsen til boller på størrelse med en bordtennisbold. Steg dem på alle sider ca. 5 min. Hæld ½ dl vand på panden. Kom kødboller og vand op i tomatsaucen og kog videre i 2 min.
Riv osten og drys over. Servér med hvedekerner til.
Håber maden smager!