2 dages holdbarhed
Marokkansk lammegryde med kikærtepasta
3.73 (237)
Under 20 min
10 Ingredienser
Lammegryde a la Marokko med proteinrig kikærtepasta, masser af grønt og en helt fantastisk smag. Det mætter godt. Bemærk: Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.
Lammegryde a la Marokko med proteinrig kikærtepasta, masser af grønt og en helt fantastisk smag. Det mætter godt. Bemærk: Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Squash
1 stk
Løg
1 stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Kikærtepasta
100 g
Hakket lam
300 g
Ras el hanout
1 spsk
Mynte
1 drys
Tomat
2 stk
Kikærter
120 g
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 716 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.
Skyl squash og skær den i mindre tern ca. 1½ cm. Pil og hak løg og ⅔ hvidløg.
Kog rigeligt vand i en gryde tilsæt ½ tsk salt og bring i kog. Tilsæt pasta og kog uden låg i 5 min.
Varm lidt olie i en gryde eller sauterpande og svits kødet ved høj varme i 2 min. til det bruner. Rør i det så det deler sig. Tilsæt squash, løg, hvidløg og 1 spsk krydderi. Steg videre i 3 min.
Skyl og hak mynte. Skyl tomaterne og skær dem i store tern. Tilsæt tomaterne til kød og grøntsager, skru ned og lad simre 1-2 min. Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Tilsæt 120 g til kødet og lad simre med 1 min. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra pastaen og bland det i kødet. Vend godt rundt eller servér pastaen ved siden af.
Bland 2 spsk creme frisk i kødblandingen lige inden servering og vend godt rundt. Drys med mynte og servér med resten af creme frisken til.
Håber maden smager!