Lun pastasalat med bacon og goudatern
5 dages holdbarhed

Lun pastasalat med bacon og goudatern

3.81 (284)
Under 20 min
10 Ingredienser
Her får du en herlig og fyldig grøn pastasalat med goudatern og masser af smag fra blandt andet porre, friske krydderurter og balsamico. Salaten er lavet på bare 20 min. Velbekomme!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Bacon
150 g
Rødløg
1 stk
Bladselleri
2 stilk
(Selleri)
Porre
1 stk
Frisk pasta med spinat
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Basilikum, frisk
½ pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Lys balsamico
2 spsk
(Svovldioxid)
Grov luksus salat
100 g
Goudatern
150 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1072 kcal
  • Fedt: 62 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
Pil løg og skær i små tern. Skyl bladselleri og porre og skær i tynde skiver. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skyl og tør krydderurterne. Blend dem med hvid balsamico og 3 spsk olie. Smag til med salt og peber.
Kog pasta i 3 min. Hæld vandet fra.
Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér.
Håber maden smager!