Vegetarisk chili med sprøde tortillas
Vegetar
5 dages holdbarhed

Vegetarisk chili med sprøde tortillas

3.8 (211)
Under 40 min
9 Ingredienser
En meget lækker og fyldig chili til en kødfri dag tilberedt med svampe, som giver retten god smag og masser af umami. En ret med både saft og kraft.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Champignon
250 g
Forårsløg
2 stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Gulerod
2 stk
Rød peber
1 stk
Chilibønner
1 dåse
Hakkede tomater
½ dåse
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche
2 spsk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 628 kcal
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrater: 93 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C.
Fjern evt. jordrester fra svampene med en blød børste eller et stykke køkkenrulle. Skær svampene i skiver. Skyl forårsløg og snit dem fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerod og riv groft. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i små tern.
Varm 1 spsk olie i en tykbundet gryde og svits svampe, forårsløg, hvidløg, gulerod og peberfrugt i 4 min. Smag til med salt og peber.
Tilsæt chilibønner og hakkede tomater og bring retten i kog. Skru ned for varmen og lad retten simre under låg i ca. 10 min.
Del imens tortillas i kvarte og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm dem i ovnen i ca. 10 min. til de er gyldne og sprøde.
Anret portionsvis og servér med creme frisk.
Håber maden smager!