Fusion
4 dages holdbarhed
Pankopaneret fish and chips
med tartar sauce og japansk sunomono salatNy opskrift
Under 40 min
17 Ingredienser
Sunomono-salat er en japansk agurkesalat med radise og sesamfrø.
Sunomono-salat er en japansk agurkesalat med radise og sesamfrø.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Soja·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
Bagekartoffel
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Lime
½ stk
Pasteuriseret æg
1 bæger
Mel
2½ spsk
Panko
1 pk
Sesamfrø
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Radiser
½ pose
Sojasauce
¼ pose
Æbleeddike
½ spsk
Sukker
½ spsk
Chiliflager
½ pose
Bredbladet persille
½ pk
Skalotteløg
½ stk
Kapers
½ glas
Mayonnaise
1 pose
Creme fraiche
1 dl
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 601 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 55 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skyl og skær kartoflerne i tynde både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag kartoflerne midt i ovnen ca. 25-30 min til de er gyldne. Vend rundt et par gange i løbet af bagetiden for et mere jævnt resultat.
Skær fisken i to på langs. Riv skallen af lime (kun det grønne) fint på et rivejern. Slå æg ud i en skål, pisk sammen med en gaffel og vend limeskal i. Kom mel, lidt salt og peber på én tallerken og hæld panko i en anden tallerken. Dyp først fisken i mel, derefter i æggeblandingen og til sidst i panko. Læg stykkerne på en tallerken.
Varm en tør stegepande op til høj varme og rist sesamfrø ca. 30 sek. Skyl og skær agurk og radiser i tynde skiver. Rør soja, eddike, sukker og chiliflager efter smag sammen i en skål, vend agurken i og lad det marinere. Bland radiser og sesamfrø i lige inden servering.
Skyl persille, pil løg og hæld lagen fra kapers. Hak det hele fint og kom i en skål. Bland sammen med mayonnaise og creme fraiche og smag til med limesaft fra den afskallede del, salt og peber.
Varm stegepanden op igen til middelhøj varme og tilsæt en god sjat olie. Steg fisken ca. 2 min. på hver side til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Skær resten af limen i både og servér til den friterede fisk med fritter, tartarsauce og sunomono-salat.
Håber maden smager!