Massaman krydret Thai bolognese med asiatisk kålsalat

Fusion

Laktosefri
5 dages holdbarhed

Massaman krydret Thai bolognese

med asiatisk kålsalat
Ny opskrift
Under 30 min
18 Ingredienser
I denne ret møder Thailand Italien. Bolognesen er smagt til med massaman karrypasta, kokosmælk og sojasauce, og toppes med en frisk kålsalat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Rødløg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Kokosmælk
1 dl
Hakkede tomater
1 dåse
Oksebouillon
½ pose
Massaman curry paste
½ pose
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Lime
½ stk
Sød chilisauce
½ pose
Fiskesauce
½ spsk
(Fisk)
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Rød chili
½ stk
Koriander, frisk
½ pk
Gulerod
1 stk
Rødløg
½ stk
Hvidkål
1 stykke
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
955 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
101 g
Protein:
53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Regulér styrken på retten ved at justere mængden af massaman curry paste, da den er stærk. Start med lidt og smag til.

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Pil ​​løg og hak fint (resten skal bruges senere). Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg løg og oksekød ca. 4 min. under omrøring til det er godt brunet. Hæld kokomælk, tomat, bouillon og ​​massaman i (se tip). Lad det simre under låg ca. 10 min.
 Riv skallen af lime og pres saft op i en skål. Bland med sød chilisauce, fiskesauce og sesamolie. 
 Skyl chili og koriander og skræl gulerødderne. Skær løg og chili i tynde skiver. Fjern det yderste lag af kålen og skær resten i strimler. Hak korianderen groft og skær gulerødderne i strimler med en skræller. Læg det hele i en serveringsskål, rør ​​sesam-chilisauce i og drys med peanuts.
Smag bolognesen til med soja, lidt salt og evt. mere curry paste. Vend pasta med kødsaucen og top med kålsalat.
Håber maden smager!