Fusion
4 dages holdbarhed
Rösti taco med chilimarineret kylling
avocado, letsyltet rødkålssalat og limedressingNy opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Mexico møder Schweiz i denne taco, hvor tortillaerne erstattes med rösti-kartofler og toppes med krydret kylling, rødkål og en syrlig limedressing.
Mexico møder Schweiz i denne taco, hvor tortillaerne erstattes med rösti-kartofler og toppes med krydret kylling, rødkål og en syrlig limedressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Løg
½ stk
Kyllingelårsteak
2 stk
Røget chili
½ pose
Bagekartoffel
2 stk
Majsstivelse
1 pose
Pasteuriseret æg
1 bæger
Smør
½ spsk
Rødkål
½ stykke
Sukker
1 tsk
Lime
½ stk
Creme fraiche
1 dl
Lime
½ stk
Avocado
1 stk
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 796 kcal
- Fedt:
- 41 g
- Kulhydrater:
- 61 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Pil løg og skær i skiver. Kom løg og kylling i et ovnfast fad, krydr med røget chili og salt, tilsæt lidt olie og bland det hele godt sammen. Steg kylling med skindet opad i ovnen ca. 20 min. Skær kyllingen i mindre stykker inden servering.
Skræl kartoflerne, hvis det ønskes, og riv dem groft. Pres så meget af væsken ud som muligt og kom de revne kartofler i en skål. Bland det godt sammen med majsstivelse, æg og lidt salt og peber. Varm en stor stegepande op til middelhøj varme og tilsæt smør og lidt olie. Tryk kartoffelblandingen ud i små flade kager og steg dem på begge sider til de er let gyldne ca. 3 min. i alt. Gentag til alt kartoffelblandingen er brugt. Læg röstis på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen under kyllingen, når der er 5 min. tilbage af kyllingens stegetid.
Fjern det yderste lag, skær rødkålen i tynde strimler og læg dem i en skål. Tilsæt sukker og lidt salt og pres limesaft over (resten skal bruges senere). Bland godt og lad det hele marinere indtil servering.
Bland creme fraiche og saft fra resten af lime i en skål. Smag til med salt.
Del avocado på langs og fjern stenen. Tag avocadokødet ud med en ske og skær det i skiver. Skyl og hak koriander groft. Fyld rösti som tacos med avocado, kylling, rødkålssalat, limedressing og koriander.
Håber maden smager!