Báhn mi burger med knuste kartofler, syltede grøntsager og chilimayonnaise

Fusion

3 dages holdbarhed

Báhn mi burger med knuste kartofler

syltede grøntsager og chilimayonnaise
Ny opskrift
Under 40 min
16 Ingredienser
I denne ret møder den amerikanske burger, spændende smage fra Vietnam. Klassisk burger og knuste kartofler med ost, serveret med syltet grøntsager.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Sukker
  • Vand
Kartofler, medium
400 g
Revet cheddar
50 g
(Mælk, Laktose)
Kinaradise
½ stykke
Gulerod
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rød chili
½ stk
Hvidvinseddike
1½ pose
(Svovldioxid)
Vand
1 dl
Sukker
3 spsk
Hvidløg
½ fed
Forårsløg
½ bundt
Hakket gris & kalv
300 g
Majsstivelse
¼ pose
Srirachasauce
¼-½ pose
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
Koriander, frisk
½ pk
Mayonnaise
2 pose
(Æg)
Srirachasauce
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1026 kcal
Fedt:
50 g
Kulhydrater:
92 g
Protein:
51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Skær kinaradise og gulerødder i tynde strimler med en tyndskræller eller ostehøvl. Læg skiverne oven på hinanden og skær dem i tynde strimler med en kniv.

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skær kartoflerne i stykker, så de er omtrent lige store. Kog dem i letsaltet vand ca. 15 min. til de lige nøjagtig er møre.
 Skræl kinaradise og gulerod og skær i tynde strimler (se tip). Skyl agurk og skær agurk i tynde skiver. Skyl chili og snit i tynde skiver. Læg det hele i en skål. Kom eddike, vand og sukker i en lille gryde og bring det i kog. Hæld lagen over grøntsagerne i skålen og lad det stå indtil servering.
Pil og riv hvidløg fint. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver, også det grønne. Kom kødet, majsstivelse, hvidløg, det grønne af forårsløget, sriracha (resten skal bruges senere) og lidt salt i en skål. Ælt det hele godt sammen og form en burgerbøf pr. person.
Dræn kartoflerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Brug bunden af ​​en kop til at knuse kartoflerne. Drys osten jævnt over kartoflerne og bag dem midt i ovnen i 15 min. til de er gyldne.
Varm en stor stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg bøfferne i 3-4 min. på hver side til de er gennemstegte.
 Lun bollerne i ovnen i 2-3 min. Skyl koriander, pluk bladene af stilkene. Bland mayonnaise med resten af ​​forårsløgene og sriracha i en skål og smag til med salt og lidt af syltelagen fra grøntsagerne. Saml burgerne som ønsket og servér med knuste kartofler.
Håber maden smager!