Beluga bolognese med frisk fettucine
Vegetar
5 dages holdbarhed

Beluga bolognese

med frisk fettucine
Ny opskrift
Under 30 min
14 Ingredienser
En smagfuld vegetarisk bolognese lavet med belugalinser og masser af grønt, en ny klassiker. Serveres med frisk fettucine.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Vand
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Gulerod
1 stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Champignon
125 g
Tomatpuré
1 pose
Belugalinser
60 g
Hakkede tomater
1 dåse
Vand
1 dl
Oregano
½ pose
Grøntsagsbouillon
½ pose
Røget paprika
½ tsk
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Basilikum, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
588 kcal
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
95 g
Protein:
32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil løg og hvidløg og hak begge. Skræl gulerod, skyl bladselleri og skær begge i mindre tern. Hak champignon groft. 
 Varm en gryde op med lidt olie og steg alle grøntsagerne 3-4 min. Kom tomatpuré på og steg med ca. 1 min. Skyl belugalinserne i koldt vand. Til tomat, vand, oregano, boullion, paprika, linser og lidt salt. Kog det hele under låg 20-25 min. til linserne er møre. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det koger for meget ind.
 Kog pastaen som anvist på pakken.
Pluk basilikum og vend den i saucen. Riv osten. Vend saucen med pastaen og servér med revet ost.
Håber maden smager!