Bami Goreng med kylling, nudler og bønnespirer
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Bami Goreng med kylling

nudler og bønnespirer
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Bami Goreng, der betyder "stegte nudler," stammer fra Indonesien med kinesisk inspiration.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Bløddyr
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Vand
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Kyllingeinderfilet
300 g
Gulerod
2 stk
Forårsløg
½ bundt
Bønnespirer
1 pakke
Hvidløg
2 fed
Østerssauce
1 pose
(Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
Sojasauce
1 pose
(Soja)
Sambal oelek
1 tsk
Sukker
1 tsk
Vand
1 spsk
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 504 kcal
  • Fedt: 6 g
  • Kulhydrater: 62 g
  • Protein: 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog nudlerne i letsaltet vand i 4-5 min. Dræn dem og skyl dem hurtigt i koldt vand.
 Varm en wok eller stor pande op med lidt olie. Kom æg på, lad det sætte sig og hak det i mindre stykker med grydeskeen. Kom det over på en tallerken, men gem panden til senere.
 Skær kyllingen i mindre stykker. Skræl gulerod og skær den i tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver og skyl dem godt.
 Pil og pres hvidløg i en skål. Bland med østerssauce, soja, sambal oelek, sukker og vand. 
 Varm wokken/panden op igen med lidt olie. Steg kyllingen 3 min. Kom alle grøntsager, æg og nudler på og steg det hele 1-2 min. Tilsæt saucen og rør det godt sammen. Steg videre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Servér med det samme.
Håber maden smager!