2 dages holdbarhed
Kyllingeburger med svampe-remoulade
og sesamkartoflerRetten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Remoulade stammer fra Frankrig og blev oprindeligt lavet som en mayonnaisebaseret sauce med syltede grøntsager og urter. Den danske version, kendt for sin sød-syrlige smag, bruges især til fiskefrikadeller og hotdogs.
Remoulade stammer fra Frankrig og blev oprindeligt lavet som en mayonnaisebaseret sauce med syltede grøntsager og urter. Den danske version, kendt for sin sød-syrlige smag, bruges især til fiskefrikadeller og hotdogs.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sennep·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Hvidløg
1 fed
Hakket kylling
300 g
Sojasauce
1 spsk
Tyrkisk kryddermix
1 pose
Champignon
125 g
Aioli
½ pakke
Dijon sennep
1 spsk
Burgerbolle
2 stk
Løg
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Aioli
½ pakke
Bagekartoffel
2 stk
Sesamfrø
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 920 kcal
- Fedt: 43 g
- Kulhydrater: 84 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
Skyl kartoflerne, skær dem i både og del dem på midten. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med lidt olie og sesamfrø. Krydr med salt og peber og bag ca. 20 min. til de er gyldne og møre.
Del svampene i kvarte. Varm lidt olie op til høj varme på en stegepande og steg svampene 2-3 min. Kom dem over på en tallerken og lad dem køle lidt af, men gem panden. Hak svampene groft og kom dem i en skål med aioli og sennep. Rør det sammen og smag til med salt og peber.
Pil og pres hvidløg, kom det i en skål og rør det med hakket kylling, soja og tyrkisk kryddermix. Form til bøffer som passer til bollen. Kom lidt ny olie på stegepanden og varm op til middelhøj varme. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side.
Del burgerbollerne og varm dem et par min. i ovnen. Pil løg og skær i skiver. Skær bunden af salaten og skyl den grundigt. Brug gerne en salatslynge til at tørre den, eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Fordel svampe-remolade på burgerbollerne og byg burgerne op med kyllingebøffer, salat og løg. Servér kartoflerne til med resten af aiolien.
Håber maden smager!