Pasta casarecce med basilikumstegt kylling, bagt ostesauce og tomater
5 dages holdbarhed

Pasta casarecce med basilikumstegt kylling

bagt ostesauce og tomater
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Tomat
3 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Salatost i kryddermarinade
200 g
(Mælk, Laktose)
Oregano
1 pose
Pasta
400 g
(Gluten, Hvede)
Kogevand
2 dl
Kyllingeinderfilet
600 g
Basilikumsolie
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 769 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skyl og skær tomater i både. Pil og skær løg i tynde skiver. Pil, knus og hak hvidløg groft. Kom osteternene midt i et stort ovnfast fad, gem olien. Læg tomat, løg og hvidløg rundt om osten. Krydr med oregano, salt og peber. Dryp lidt af kryddermarinaden over og bag midt i ovnen i 10-15 min. til tomaterne er faldet sammen.
Kog pastaen som anvist på pakken. Gem noget pastavand inden du dræner pastaen. Tag fadet med osten ud af ovnen og rør pastavand i til saucen får den ønskede cremede konsistens. Vend den færdigkogte pasta i ostesaucen.
Varm en pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i 3-4 min. til den er gylden og gennemstegt. Vend basilikumolien i og krydr med lidt salt og peber.
Håber maden smager!