Hurtig grøn karry med oksetykkam, grønne bønner og ris
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hurtig grøn karry med oksetykkam

grønne bønner og ris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Hurtig grøn karry med oksetykkam, grønne bønner og ris, er en lækker og velsmagende ret, der kombinerer møre stykker oksekød med friske grønne bønner i en krydret grøn karrysauce. Retten serveres med ris

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
135 g
Rødløg
1 stk
Rød peber
1 stk
Grønne bønner
75 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Grøn karrysauce
1 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 682 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 71 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Pil rødløg og skær i tynde både. Skyl, rens og skær peberfrugt i strimler. Skyl og nip enderne af de grønne bønner. Varm en stegepande eller wok op til høj varme. Tilsæt lidt olie og kom grønsagene i. Lad dem stege ca. 2 min.
 Tilføj kødet og grøn karrysauce. Kog op og lad det simre i 4-5 min. til kødet er gennemvarmt. Smag evt. til med salt. Top med chiliflager efter smag.
Håber maden smager!