Hurtig grøn karry med oksetykkam, grønne bønner og jasminris.
5 dages holdbarhed

Hurtig grøn karry

med oksetykkam, grønne bønner og jasminris.
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
270 g
Oksesteg af tykkam
600 g
Grøn karrysauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Chiliflager
1 pose
Rødløg
1 stk
Rød peber
1 stk
Grønne bønner
150 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 627 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 65 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skræl rødløget, og skær det i tynde både. Skyl, rens og skær peberfrugten i strimler. Skyl og skær enderne af de grønne bønner.
Varm opp en stekepanne eller wok til høy varme. Tilsett litt olje og ha i grønnsakene. La de steke i omtrent 2 minutter.
Ha i oksetykkammen og grønn karrysaus. Kok opp og la småkoke i 3–4 minutter til kjøttet er varmt. Smak eventuelt til med salt om nødvendig. Top med ønsket mængde chiliflager.
Håber maden smager!