Vietnam
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Phở - Vietnamesisk nudelsuppe
med blødkogt æg, bønnespirer og shiitakeRetten har ingen vurdering
Under 40 min
15 Ingredienser
Denne ikoniske nudelsuppe er fyldt med varme og umami. Her får du Vietnams bedste smage samlet i én skål.
Denne ikoniske nudelsuppe er fyldt med varme og umami. Her får du Vietnams bedste smage samlet i én skål.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Vand
Løg
½ stk
Ingefær
½ stk
Hvidløg
2 fed
Citrongræs
½ stilk
Five spice
¼ pose
Sojasauce
1 spsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Sukker
1 tsk
Vand
6 dl
Hvidvinseddike
½ spsk
Pak choy
½ stk
Shiitake svampe
½ pakke
Salatløg
½ stk
Rød chili
½ stk
Bønnespirer
½ pakke
Nudler
200 g
Æg
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 488 kcal
- Fedt: 7 g
- Kulhydrater: 84 g
- Protein: 23 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Halvér løg og ingefær uden at skrælles dem. Pil hvidløg og hak groft. Fjern de yderste hårde lag på citrongræs og knus det med bagsiden af en kniv. Varm lidt olie op i en stor gryde og steg løg og ingefær med snitsiden nedad ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, citrongræs og five spice og steg yderligere ½ min. Tilføj soja, bouillon, sukker og vand. Bring i kog og lad det simre uden låg indtil servering, gerne mindst 20 min.
Skær pak choy og shiitake i mindre stykker. Skær salatløg og chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) i tynde skiver.
Kog nudler efter anvisning på pakken. Tag nudlerne op og skyl i koldt vand. Gem vandet til næste trin.
Kog vandet op igen. Læg forsigtigt æggene i det kogende vand og lad det koge i 7½ min. Skyl i koldt vand, pil og halvér.
Sigt suppen og kom den tilbage i gryden. Smag til med hvidvinseddike. Tilsæt svampe og pak choy og lad det simre ca. 4 min. Fordel nudlerne i serveringsskåle og hæld suppe med svampe og pak choy over. Top med bønnespirer, salatløg, chili og halve æg.
Håber maden smager!