Cà ri gà Saigon - Vietnamesisk kylling i karry med citrongræs og sød kartoffel

Vietnam

Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Cà ri gà Saigon

Vietnamesisk kylling i karry med citrongræs og sød kartoffel
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
17 Ingredienser
Dette er en sydvietnamesisk version af kylling i karry. Retten er mild og velsmagende med en dejlig blanding af aromatiske grøntsager, kokosmælk og krydderier.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Olie
Basmatiris
135 g
Hvidløg
1 fed
Fiskesauce
1 spsk
(Fisk)
Majsstivelse
½ pose
Karry
1 pose
Kyllingelårsteak
350 g
Ingefær
½ stk
Sød kartoffel
1 stk
Løg
½ stk
Rød peber
½ stk
Pak choy
1 stk
Citrongræs
½ stilk
Vand
½ dl
Limeblad
1 stk
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Koriander, frisk
½ pakke
Lime
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 878 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • Protein: 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Pil og pres hvidløg og bland med fiskesauce, majsstivelse og karry i en skål. Skær kyllingelårsteak i mindre stykker (skær ikke fedtet fra, det smelter på panden og giver en god smag). Bland i skålen og lad det marinere.
Skræl og hak ingefær fint. Skræl og skær søde kartofler i tern på ca 2x2 cm. Pil løg og skær i både. Skyl peberfrugt og pak choy. Skær rød peber i grove tern og pak choy i tykke strimler. Fjern de yderste hårde lag på ​​citrongræsset og knus roden med bagsiden af ​​kniven og del den i to.
Varm lidt olie i en stegepande og steg den marinerede kylling ca. 4 min. Tilsæt sød kartoffel, løg og ingefær og steg yderligere 1 min. Tilsæt vand, citrongræs, limeblade, kokosmælk og bouillon. Lad det simre under låg i ca. 15 min. til de søde kartofler er møre. Kom rød peber og pak choy i og lad det simre yderligere 1 min.
Hak koriander groft og skær lime i både. Tag limeblade og citrongræs op ad gryden. Top retten med koriander og servér med ris og limebåde.
Håber maden smager!