Rejetacos med mango, koriander, srirachamayonnaise og limedresset rødkål
5 dages holdbarhed

Rejetacos

med mango, koriander, srirachamayonnaise og limedresset rødkål
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Rødløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Mango
2 stk
Rejer
350 g
(Krebsdyr)
Chiliflager
½ pose
Rødkål
1 stk
Lime
1 stk
Tortilla-wrap
8 stk
(Gluten, Hvede)
Mayonnaise
2 pose
(Æg)
Srirachasauce
1 pakke
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 570 kcal
  • Fedt: 16 g
  • Kulhydrater: 82 g
  • Protein: 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Finhak rødløg og koriander. Skræl mangoen, og skær den i mindre stykker. Læg alt i en rummelig skål. Hæld væsken fra rejerne, og bland dem i skålen sammen med chiliflager.
Skær rødkål i tynde strimler, og læg det i en skål. Vask limefrugten, og riv den yderste skal fint. Bland limeskal og presset limesaft i rødkålen, og smag til med salt.
Bland mayonnaise og ønsket mængde sriracha sammen i en skål. Fyld tortillabrød med reje- og mangosalsa, limedresset rødkål, srirachamayonnaise og koriander. Servér straks!
Håber maden smager!