5 dages holdbarhed
Rejetacos
med mango, koriander, srirachamayonnaise og limedresset rødkålRetten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Rødløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Mango
2 stk
Rejer
350 g
Chiliflager
½ pose
Rødkål
1 stk
Lime
1 stk
Tortilla-wrap
8 stk
Mayonnaise
2 pose
Srirachasauce
1 pakke
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 570 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 82 g
- Protein: 24 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Finhak rødløg og koriander. Skræl mangoen, og skær den i mindre stykker. Læg alt i en rummelig skål. Hæld væsken fra rejerne, og bland dem i skålen sammen med chiliflager.
Skær rødkål i tynde strimler, og læg det i en skål. Vask limefrugten, og riv den yderste skal fint. Bland limeskal og presset limesaft i rødkålen, og smag til med salt.
Bland mayonnaise og ønsket mængde sriracha sammen i en skål. Fyld tortillabrød med reje- og mangosalsa, limedresset rødkål, srirachamayonnaise og koriander. Servér straks!
Håber maden smager!