Vietnamesisk glasnudelsalat med rejer, mango, peanuts og nuoc cham dressing
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Vietnamesisk glasnudelsalat

med rejer, mango, peanuts og nuoc cham dressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
15 Ingredienser
Grundlaget for denne ret, er den vietnamesiske dressing nuoc cham. Den har en perfekt harmoni mellem styrke, syre, sødme og salt!

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Nødder
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
Mynte, frisk
½ pakke
Hvidløg
1 fed
Rød chili
1 stk
Sukker
2 spsk
Fiskesauce
3 spsk
(Fisk)
Lime
2 stk
Glasnudler
200 g
Mango
1 stk
Rødløg
1 stk
Bladselleri
2 stilk
(Selleri)
Tomat
2 stk
Rejer
350 g
(Krebsdyr)
Mynte, frisk
½ pakke
Revet gulerod
200 g
Koriander, frisk
1 pakke
Hakkede peanuts
2 pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 505 kcal
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 75 g
  • Protein: 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skær mynten (gem halvdelen), hvidløg og rød chili i fine strimler. Læg dem i en morter sammen med sukker. Stød alt sammen til en pasta. Tilsæt fiskesauce og presset limesaft. Hvis du ikke har en morter, kan du finhakke ingredienserne og blande det hele i en skål i stedet.
 Kog glasnudlerne i 5 min og skyl dem i koldt vand. Skræl og skær mango og rødløg i tynde strimler. Skær bladselleri i tynde skiver. Skær tomater i tynde både. Afdryp rejerne. Læg det hele i en stor skål sammen med revet gulerod og resten af mynten.
Skær nudlerne et par gange med en saks (det gør det nemmere at blande salaten). Tilføj glasnudler og nouc cham til skålen med grøntsagerne. Bland det grundigt.
Læg glasnudelsalaten på et serveringsfad og top med hakket koriander og hakkede peanuts. 
Håber maden smager!