Wok med kyllingeinderfilet og hjemmelavet sataysauce, gulerødder og pak choy
4 dages holdbarhed

Wok med kyllingeinderfilet og hjemmelavet sataysauce

gulerødder og pak choy
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
En lækker og asiatisk-inspireret ret med kyllinge, cremet sataysauce, sprøde gulerødder og frisk pak choy.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Kogt vand
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Gulerod
2 stk
Pak choy
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Hvidvinseddike
1 tsk
(Svovldioxid)
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Sukker
½ tsk
Kogt vand
½ dl
Chiliflager
½ pose
Koriander, frisk
1 pakke
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 540 kcal
  • Fedt: 10 g
  • Kulhydrater: 64 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen, men gem lidt af kogevandet, når det sies fra.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl pak choy og skær den i grove strimler.
Kom peanuts, vineddike, sojasauce, sukker og ønsket mængde chiliflager i et litermål. Blend det med en stavblender, mens du tilsætter lidt kogt vand. Ønsker du en mere flydende sauce kan du tilsætte lidt mere vand og justere med ekstra sukker, eddike og salt.
Varm en wok eller stor pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen ca. 4 min. til det har fået en gylden stegeskorpe. Læg kødet på en tallerken. Tilsæt lidt ny olie og steg gulerødder og pak choy ca. 2 min. under omrøring. Vend kødet i og smag til med salt og peber.
Skyl og hak koriander groft. Top retten med koriander og sesamfrø.
Håber maden smager!